Cele mai frumoase momente din viata le puteti petrece alaturi de noi. Gazduim intr-un cadru de vis nunti, botezuri, aniversari, revelion, 8 martie.
Restaurantul Albatros (Ciuperca) din str Traian nr. 52 este locul unde visul dumneavoastra se poate indeplini.
Locatia este renovata la inceputul anului 2008, mancarea delicioasa si servirea ireprosabila. Va asteptam cu o bogata lista de meniuri de nunta.

Restaurantul are o capacitate de 280 de locuri si este decorata in tonuri calde de maro si bej, creandu-se astfel o atmosfera primitoare. Bucataria este construita si dotata conform normelor europene, cu sala frigorifica, spatii speciale de depozitare si preparare a hranei, vestiare si bai pentru personal. Linia clasica a salii, conferita de mobilierul , lampadare si tablouri ofera posibiliatea amenajarii in diverse culori in functie de preferinta clientilor. Ventilatia se face prin plafon, sala fiind dotata cu climatizare, extractie fum iar incalzirea cu centrala proprie.

De asemenea, organizam mese familiale in cadrul unui salon privat cu o capacitate de 30 de locuri.
Un personal calificat asigura servicii de calitate. Satisfacerea tuturor exigentelor clientilor reprezinta prioritatea managementului. Toti clientii beneficiaza de consiliere inaintea fiecarui eveniment, fiind sprijiniti si ajutati sa rezolve, mai repede si mai bine, o parte din problemele de pe agenda evenimentului.
Husele in diverse culori sunt oferite gratuit din partea casei. Nu se percept taxe suplimentare pentru persoanele fizice/juridice care doresc sa presteze servicii in incinta restaurantului (decoratori, fotograf, cameraman, orchestra).

Dupa stabilirea meniului aveti posibilitatea sa aduceti dumneavoastra bautura, dulciuri, fructe, tort de la furnizorul ales pe care-l doriti.

In cursul saptamanii si in afara sezonului de nunti Restaurantul Albators este pregatit sa-si intampine oaspetii si sa le satisfaca cele mai exigente preferinte culinare, cu preparate din bucataria romaneasca traditionala, bucataria internationala clasica sau din cele mai exotice colturi ale lumii. In cursul saptamanii, cina beneficiaza de muzica live, in acordurile placute ale orchestrei.